Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Klostermøllen

Klostermøllen

7. oktober 2013 · by Jesper · Fototur, Natur
Klostermøllen

top

I søndags gik turen til Klostermøllen ved Mossø. Jeg har aldrig været der før men jeg kommer helt sikkert igen. Der er virkelig smukt og med mange fotografiske muligheder.

Jeg tullede rundt et par timer og legede med kameraet. Det kom der dette ud af.

klostermøllen_3

klostermøllen_2

klostermøllen_1

klostermøllen_4

klostermøllen_5

5 Responses to “Klostermøllen”

 1. Der har Dorthe og jeg gået en del i sommerferien. For mit vedkommende, mest for at rekognoscere. Jeg fik en del iPhonebilleder, men ellers intet. Landskabet omkring Klostermøllen er ret flot, på det rigtige tidspunkt – og sted.

  Du fik ihvertfald øje på noget smukt, som jeg ikke opdagede overhovedet.
  For øjeblikket, kører jeg rundt i Grejs, og får dækket behovet for nyt landskab.

  • Grejs kender jeg heller intet til, men man fornemmer på Google maps at der er noget at komme efter. Og nu ser jeg jo frem til noget fredagsunderholdning fra begge steder ;-)

 2. Hehe… fredagsunderholdning :)
  Det første kommer den 18. okt, og det er ikke et typisk billede fra Grejs. Derefter drypvist.
  Dem fra Klostermøllen er ikke egnet til fremvisning, bare sådan lidt registrering af omgivelserne. Vi gik lidt ned af åen, og her er der mange muligheder, sådan som jeg ser det.

 3. Du har også tilgode at smage http://www.klosterbryggeriet.dk/ og et besøg ved alkens købmand / café – så kom du bare igen :)

Skriv et svar