Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Husodde strand

Husodde strand

20. oktober 2013 · by Jesper · Fototur, Natur
Husodde strand

top

Ganske kort var der hul i skydækket i går morges. Jeg stod ved Husodde Strand og betragtede de vilde farver, nød stilheden og klikkede et par gange.

Husodde

9 Responses to “Husodde strand”

 1. Ja, jeg skal da lige love for at der er knald på der.

 2. Ja, jeg var jo oppe kl. 0600, kiggede ud, tjekkede vejrudsigten – og blev så hjemme.
  Det var virkeligt gråt, og ikke nogen særlig god tegning i de skyer. Men nu fortryder jeg lidt. Om ikke andet, så ville jeg hellere have haft min første mundfuld kaffe på Husodde strand.

  • ;-) Samme procedure her – men jeg kom så afsted.
   Solen var kun fremme i en halv times tid så det blev kun til ganske få billeder.

   Bagefter gik jeg et par timer langs Nørrestrand. Meget spændende område men man gik lidt og ønskede sig en 400+ mm.

   • Nørrestrand, er det den syd for golfbanen?
    Jeg kiggede på 400mm i går aftes, og ville godt prøve en af, men jeg har på fornemmelsen, at der snart kommer en 2’er. Og den har bare at være skarp, som i p….skarp :)

    • Hvad er der galt med denne? http://webshop.goecker.dk/product/CAND40028II
     Jeg tror nu godt jeg kan nøjes med en 100-400 mm som en start.

     Nørrestrand er et vildtreservat der ligger her: http://bit.ly/HbrnBu

     Der er stier langs søen/fjorden men der er høje siv så man kan faktisk ikke rigtig se den men der er pænt alligevel.

     • Den fejler intet, udover at jeg ikke har råd til et objektiv til næsten 100K, og dernæst ikke kan spændes bagved mit LEE filtersystem. Var der nogen der nævnte vægten?

      Jeg tænkte mere på den her, http://webshop.goecker.dk/product/CAND0536
      Skal jeg have en kraftig tele, skal den være skarp som mine andre objektiver, og 100-400 lægger sig ude på 400mm på den for bløde side, sammenlignet med fastbrændvidden. Jeg er end ikke sikker på, at jeg synes mit eget forslag er tilstrækkeligt skarp.

      Den bør afprøves først, tror jeg.

      • Ja, det er ikke så nemt at vælge oppe i de brændvidder når pengepungen skal tages med i betragtning.
       Jeg sætter pris på at fotografere håndholdt og med 400 mm uden IS får jeg vist ikke mange skarpe så jeg tror 100-400’eren vil passe bedre til mine behov. Når man nu desværre ikke kan komme op i prisklasse 50-100 K.

  • Tak Kim.

   Jeg tror nu nok at jeg er nået til samme konklusion som dig. Den er for blød på 400 mm og det er jo nok der den vil stå det meste af tiden.

   I øvrigt har jeg hverken råd til den ene eller den anden ;-(

Skriv et svar