Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Morgentåge

Morgentåge

14. september 2013 · by Jesper · Natur
Morgentåge

top2

På fotomalia.dk har gæsteblogger Michael Andersen skrevet en interessant artikel om, at blive en bedre fotograf. Læs den her. Modellen for at udvikle sine evner, er i sin enkelthed 70% øvelse, 20% sparring og 10% teoretisk viden.

De 10 og de 20 procent har jeg vist meget godt styr på, men det halter gevaldigt med de 70. Jeg har nærmere en følelse af afvikling i stedet for udvikling. Hvor mon grænsen ligger?

Nå – artiklen fik mig tidligt op og ud at øve. Det var dejligt og det var en smuk morgen.

tåge i sondrup

tåge i sondrop II

4 Responses to “Morgentåge”

  1. Hej Jesper..

    Dejligt at se at Michael’s indlæg kunne sætte lidt fut i dig! – og det ser da ud til at det virkede helt godt – jeg er i hvertfald vild med dit billede

  2. Det er meget stemningsfuldt, og flot udført.
    Jeg ville ønske, at det var mig der havde lavet det.

    For tiden er jeg helt låst, og kan ikke komme ud heller. Når jeg endelig en sjælden gang har en åbning, er vejret imod mig. Tænker på om det kan forceres, eller om man bare skal acceptere det – og afvente.

    • Tak Kim.
      Med sådan et skue er det svært ikke at lave et godt billede.

      Kender alt for godt det med at være låst. Overvejede faktisk på et tidspunkt at anskaffe et jagtskjul af den slags der slås op nogenlunde som en reflektor. Så kunne man sidde i læ og tørvejr og tage billeder ud gennem skydehullerne. En tanke der nok fungerer bedre i teori end i praksis ;-)

      Næ – jeg tror nu bare man skal acceptere et dyk i formkurven og koncentrere sig om det, der lige nu er vigtigt. Så må man jo bare give den lidt mere gas når tiden igen tillader det.

Skriv et svar