Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Lyngvig Fyr

Lyngvig Fyr

23. april 2013 · by Jesper · Diverse, Fototur
Lyngvig Fyr

top

Jeg så en gang et billede af trappen på Lyngvig Fyr og har siden haft ønske om at fotografere den. Det er lidt langt at køre bare for, at fotografere en trappe  (2 x 150 km) men i går lavede vi en lille udflugt og kørte derover.

Sådan nogle spiraltrapper er ret fascinerende og giver nogle flotte grafiske og særegne billeder. Der er ikke specielt meget lys inde i sådan en cylinder men med mit Canon 6D har jeg ingen betænkeligheder ved at køre ISO op i 1600-3200. Det er altså ret fedt når man er vant til, at smertegrænsen ligger omkring de 400.

Opperen

Nederen

2 Responses to “Lyngvig Fyr”

 1. Det øverste billede i valmueblåt og hvidt, er særligt smukt i mine øjne.
  Har du også en version i dit arkiv, hvor gelænderet starter i et hjørne – og ligsom synliggør Fibonacci’s gyldne spiral?

  Jeg har selv Lyngvid Fyr på en vesterhavsliste, i fald man er på de kanter. Men den er slettet nu, da jeg ikke tror, at trappen kan fotograferes ret meget bedre end det her. Og guderne skal vide at mange har forsøgt. Prøv f.eks. at google navnet og vælg at se “billeder”…

  Godt gået Jesper.

  • Mange tak Kim.

   Sæt du bare krydset tilbage og vis mig hvordan Fibonacci udsnittet skal skæres ;-)
   Jeg har et enkelt der forløber som du nævner men der afsluttes trappeenderne ikke særlig elegant så det blev denne version der vandt en offentliggørelse.

Skriv et svar