Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Tættere på

Tættere på

9. marts 2013 · by Jesper · Fototur, Natur
Tættere på

top

Var lige en tur i skoven her til morgen. Temaet var „tæt på” og det er en disciplin der kræver mere øvelse end jeg har, men det er en helt ny verden der åbner sig og jeg glæder mig til at udforske den yderligere.

dance

dun

—-

4 Responses to “Tættere på”

 1. Det er da dejligt at der sker noget her igen ;)
  Jeg synes godt om det bevægelsesuskarpe på billedet, med det der ligner vintergækker, men sikkert ikke er det.

  • Tak Kim.

   Ja jeg kunne også godt tænke mig nogle kortere mellemrum mellem hvert indlæg.
   Jeg tror jeg indsender en klage ;-)

   Det er rigtig nok ikke vintergækker. Det er mossporer. Omkring 2 cm høje og med en stængel vel ca. 0,5 mm tyk så de er ret bøvlede at holde i fucus.

 2. Billede nummer to, altså det miderste er super godt, og viser virkelig foråret. Godt lys på blomsterne også :)

  • Tak Allan.
   Ja de er nogle fine små sager de der mossporer. De fanger morgenlyset rigtig flot da de er så små og spinkle og nærmest transparente. Men de er super svære at fange med en dybdeskarphed tættere på 0 end 1 millimeter ;-)

Skriv et svar