Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Stram op

Stram op

14. marts 2013 · by Jesper · Fototur, Natur
Stram op

top

Ja, så strammer vi lige lidt op. Nu har jeg ligget og rodet rundt på maven de sidste dage for at lave nærbilleder, så i dag trængte jeg lige til at stå lidt op.

Turen gik tik Horsens Havn hvor der altid er muligheder. Jeg er gået efter det stramme og grafiske der nok er den genre jeg nyder mest.

—-

2 Responses to “Stram op”

  1. Det er da herligt, med al den energi der nu udstråler herfra.
    Der gik lige et øjeblik, før jeg opdagede det fornuftige i at klikke på de små firkantede thumbnails. Faktisk troede jeg, at du havde lavet kvadratiske kompositioner, som jeg i øvrigt synes godt kunne gå an, men de er nu meget bedre, i dit oprindeligt tænkte udsnit.

    • Jo tak Kim, men nu er ferien snart slut og jeg skal tilbage på stressfabrikken så det slutter snart med aktiviteten :-(

      Husk ALTID at klikke billederne op!

Skriv et svar