Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Naturens mønstre

Naturens mønstre

15. marts 2013 · by Jesper · Fototur, Natur
Naturens mønstre

top

Turen gik i dag til Skanderborg Sø og jeg synes ikke rigtig jeg kunne finde noget kreativitet frem. Jeg er ikke vant til, at fotografere hver dag så måske er jeg bare ved at være mæt eller måske var der bare ikke noget inspirerende materiale.

Af og til – meget sjældent – tilsætter jeg lidt strukturer i mine billeder så jeg tog lidt billeder til strukturarkivet.

rør

krystaller

birk

—-

2 Responses to “Naturens mønstre”

 1. Jeg tror heller ikke at jeg kunne tage ud hver dag, for at skabe noget nyt.
  En bunden opgave, stillet af andre mod betaling, jo. Det er jo vilkårene for mange fotografer. Men noget der kommer indefra, og som bare skal ud, det kunne jeg ikke, ihvertfald ikke hver dag.

  Jeg synes at det sidste billede er meget flot, i sig selv. Alene på grund af de sarte farver, og det grafiske udtryk. Det midterste kunne jeg se for mig, i et kvadratisk format hængende på min væg i en dyb ramme, hvorimod det øverste ikke rigtigt taler til mig. Nu skriver du, at du skal bruge det som struktur, og så er der måske andre krav. Jeg ved ikke hvordan man gør, og kunne egentligt godt tænke mig at lære det. Findes der nogen steder på nettet der behandler dette emne?

  • Nej det øverste spiller ikke rigtigt og burde ikke have været med. Det er et billede der skaber et billede i mit hoved at noget jeg har set, men ikke kunne formidle med et kamera. En 5 meter lang stribe af rør lagt ned af is, sne eller vind i sirlige ensrettede baner der nærmest dannede en sti. Jeg havde nok haft mere held med en vidvinkel, men jeg havde kun 100 millimeteren med.

   Hvis du gerne vil lære lidt om strukturarbejde på tag et kik på Dirk Wüstenhagens blog:
   http://wuestenhagenimagery.blogspot.dk
   Han viser trin for trin hvordan han arbejder og han har også nogle strukturer til download.

Skriv et svar