Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Forår

Forår

11. marts 2013 · by Jesper · Fototur, Natur
Forår

top

Ja ja, Frøken Frost. Det kan godt være at du har chillfaktor minus 20, men jeg har både termodragt, vanter og pelshue.

Jeg har ferie og har en plan om at fotografere hver dag. I går søndag krævede det en del tilløb og jeg fik desværre ingen billeder jeg har lyst at vise frem, men i dag gik det lidt bedre. Foråret er derude – det er bare lidt godt gemt.

Gul

Erantis

Vintergæk

—-

4 Responses to “Forår”

 1. Jeg følger altid med på din blog via telefonen, så jeg får ikke altid skrevet en kommentar. Men disse billeder er så gode, og giver så megen inspiration, at jeg lige blev nødt til at kommentere. Specielt det nederste kan jeg rigtig godt lide. God fokus på blomsten, og ingen forstyrrende elementer i baggrunden :)

  • Tusind tak Allan.
   Det er dejligt at høre, at jeg kan inspirere en garvet erfaren fotograf som dig. ;-)

   Vintergækken er også blevet min favorit. Det smalle toneforløb og de få men store elementer i billedfladen giver et dejligt roligt og harmonisk billede.

 2. Ihhh… så fandt jeg dig i en Google søgning og tænkte…. ham har jeg da set før ;) Og rigtig nok, så er du jo også læser ovre ved Fotomalia.dk :-)

  Sikke en fin blog/dagbog du har her.
  Tillader mig at sætte en huskenål og gemme dig/din blog under fortrukne :)

  Skønne forårs billeder, du har taget :)

  • Ej hvor hyggeligt og mange tak ;-)

   Hvor godtfolk er, kommer godtfolk til, og så der jo ingen vej uden om FotoMalia, men små blogs som din og min er der heldigvis også mange gode timer i. Jeg holder også øje med dig for at se hvordan det går med 6D’eren ;-)

Skriv et svar