Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Godsbanen

Godsbanen

21. oktober 2012 · by Jesper · Fototur
Godsbanen

Godsbanen i Aarhus. Ser ud til at være et interessant sted – både inde og ude.

Denne konstruktion er i hvert fald spændende.

—-

9 Responses to “Godsbanen”

 1. Hvor er det flot Jesper!
  Kompositionen, de spændende geometrier og farveholdningen er i særklasse.
  Det horisontale billede er min favorit, men det vertikale med negativ space er en helt klar “close second”. Jeg har tjekket stedet på google maps, men kan slet ikke se hvorfra det er lavet :)

  • Mange tak, Kim.

   Det kan være ret svært at orientere sig fra oven, men når jeg søger på “godsbanen århus” står A’et næsten præcist på dette sted. Jeg ved ikke hvordan man kommer ind i gården via bygningerne så jeg gik udenom. Der går nogle lange bygninger ned på hver side af hovedbygningen. Følg dem og gå ind i mellem dem så kan man ikke undgå at finde det.

   Jeg tror egentlig mest jeg er til det nederste, men jeg vil gerne have det med nogle drivende skyer og en langtidseksponering. Det må komme når jeg får min Lee Bigstopper :-) (Den er på vej).

 2. Okay tak, nu kan jeg se det.
  Hvornår tager vi derop?

  • Hehe – jamen det gør vi da snart.
   Den 10. eller 11. november måske?

   • Tak spids Jesper, jeg havde vist gjort regning uden vært…
    Dorthe mener, at jeg skal noget helt andet i weekenden den 10. – 11. november.

    Min tanke var at hvis du også skulle vente på din Bigstopper i 6 måneder, kunne du låne min til at færdiggøre dit billede som du havde tænkt – hvis skyerne artede sig. Og jeg kunne spænde din 70-200 for, og se hvorledes det artede sig. Jeg vil stadig gerne invitere, vi skal bare finde en bedre tid. Jeg vil tro at weekenden efter også er optaget, og skal nok vende tilbage.

    • Yep – vi er jo nået til den tid på året, hvor nogle mener det er bedre at sidde at spise og drikke end, at være ude at fotografere ;-)

     Bigstopperen er kommet. Det tog kun en uge. Jeg har ikke afprøvet den endnu og i dag er der ingen skyer så det kommer nok til at vente til næste week-end, men jeg gemmer godsbanen til vi tager derind sammen. Iøvrigt tror jeg ikke 10 stop er nok en dag som i dag, så hvis du har et 3 eller 6 stops vil jeg nok gerne prøve det.

 3. Heh,
  Kom lige til at tænke på, at man jo også kunne lægge to 10 stops sammen…
  Eller måske ikke. Kanske sensoren bliver så varm, at der går ild i den :)

Skriv et svar