Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Møgeltønder

Møgeltønder

7. juli 2012 · by Jesper · Fototur, Natur
Møgeltønder

Sommerferie, afslapning, nydning, to overnatninger på Schackenborg Stolskro. OK værelser, god service og super lækker mad. Det kan man godt vænne sig til.

Jeg ser frem til de følgende to ugers ferie og håber på flere stunder med fotografering.

2 Responses to “Møgeltønder”

 1. Det skal være jer velundt, både slotskro og sommerferie.

  Jeg kan virkelig godt lide de varme afdæmpede farver på slotfelt, og jeg spekulerer på om laden er bindningsværk. Det sætter fantasien i sving.
  Der er dejligt i og omkring Møgeltønder. Forsidebilledet skulle næsten også have haft sin plads her, sammen med de andre. Det er meget seværdigt, og noget bedre end det de selv bruger i deres markedsføring.

  • Mange tak, Kim.
   Møgeltønder var på alle måder en positiv oplevelse. Jeg har ikke før været på de kanter, men det bliver absolut ikke sidste gang. Jeg havde dog forventet nogle større marskområder så google earth må hjælpe mig næste gang.

   PS.
   Laden er af røde mursten.

Skriv et svar