Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Bygevejr

Bygevejr

12. juli 2012 · by Jesper · Fototur, Natur
Bygevejr

Jeg er ret vild med det vejr vi har haft de sidste par dage. De tunge regnfulde skyer der kaster mørke jagende skygger hen over landskabet og forstærker de smukke kurver hvis man rammer det rigtige øjeblik. Man burde sætte sig med en stol og en paraply på et smukt udvalgt sted og bare vente på den rette skygge.

Det lille topbanner er taget om morgenen i foregårs hvor skyerne var massive og lyset helt jævnt. Linierne tegnes næsten ikke op og der er ikke meget dybde i landskabet. Nedenstående billede er taget i formiddags hvor bygerne rasede hen over landet og solen virkelig havde noget at arbejde med.

Jeg vil ikke klage hvis vi får sådan noget vejr i resten af min ferie.

—-

4 Responses to “Bygevejr”

 1. Jeg vil nu gerne være fri for det omskiftelige vejr i min ferie. Men det giver bestemt nogle bedre billeder, at der er nogle tung skyer mod den blå himmel :)

 2. Sandt er det, det kan man jo se beviset på her Jesper.
  Smukt, meget smukt. Det ligner meget marken lige ved bygrænsen til Søvind, mod syd. Hvis det er den, har jeg billeder af den, men slet ikke i den her klasse.

  Jeg er helt enig med dig mht. til vejret, men der er forskel. Der skal jo være opklaring ind imellem, og det skal efter min mening være skyer med tegning i, ikke bare tunge grå skyer. Og det er svært for mig lige at få det til at gå op i en højere enhed. Ofte ser jeg kombinationen på vej hjem fra arbejde, og så er jeg opstemt ved udsigten til hvad eftermiddagen skal bringe, men hjemme igen, er det hele ændret til det værre…

  Nu damper vi snart til Bornholm, og så har vejret bare at arte sig om morgenen, og aftenen – og ind imellem også :)

  • Jep – det er marken ved Søvind. Imponerende at du kan genkende den, men den har også et utroligt flot “svung” man nok ikke lige glemmer hvis man selv har fotograferet den. Hveden står lige nu helt jævn grøn med et svagt gyldent skær og jeg tror aldrig jeg har set bakken så flot som nu.

   Her på egnen har der de sidste 4 formiddage været det smukkeste vejr. En blanding af sorte, grå og hvide skyer krydret med en god mængde blå huller. Perfekt!

   Bornholm siger du – det lyder dejligt. Sender godt vejr tanker i den retning og håber på flotte klippebilleder på bloggen. God tur.

Skriv et svar