Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Svanehalsen

Svanehalsen

23. februar 2012 · by Jesper · Fototur
Svanehalsen

Jeg havde et par timers ventetid mens Marianne fik opereret sit knæ og tænkte at jeg lige ville forsøge mig med de meget markante ”lygtepæle” som omkranser Horsens Stadion. Så i dag kommer der et billede helt uden vand, men dog med et snert af en bølge ;-)

Igen har 10 stopperen været i brug. Den giver lidt liv i himlen og så slipper man for at sidde og klone fugle væk.

—-

—-

7 Responses to “Svanehalsen”

 1. Fantastisk Jesper!
  Du er ikke grafiker for ingenting – stor æstetisk sans, og dygtigt fotografisk håndværk.
  Jeg er helt tosset med det kvadratiske billede, som har aftegninger af skyer, der ligesom gentager formen fra selve bygningen.

  Hilsner til Marianne.

  • Mange tak Kim, for kommentar og hilsen.

   Jeg har ændret kvadratet til 4:5 format i stedet. Den stod deroppe på toppen af bølgen og blev presset i toppen og og jeg synes det gav et uroligt og ubalanceret billede. På billede 2 kommer “halsen” op fra bunden af bølgen så den tåler bedre at der ikke er så meget luft i toppen.

 2. Hej Jesper // Mon ikke det er kaptajn Nemo (Jules Verne) der stikker periskopet op igennem bølgerne !!! Da jeg så det på forsiden tænkte jeg at det måtte være et stykke bøjet blik. De lygtepæle er nok pænest i mørke, men dine billeder tåler bestemt dagen lys………….

  • Hehe, jo det kunne godt være Jules Verne de havde i tankerne da de byggede skrumlet og der er også delte meninger om byggeriets udseende. Jeg ville synes det var smart hvis de kunne klappe de enorme lampestandere ned når de kke var i brug. Men så kunne man jo til gengæld ikke gå at fotografere dem.

 3. hmm…
  Jeg kopierede lige din 4×5 ind i min PS og beskar den kvadratisk igen. Bare for at se om det kunne være rigtigt. Og jeg er ikke i tvivl – dit første format og beskæring synes jeg bedst om. Det holder 100%.
  At “lampen” kommer lidt tæt på den øverste kant – men ikke for tæt, var bare med til at understrege hvor langt ind i himlen den rækker.

  Hvad siger Nathan? :)

 4. Tak,
  Jeg synes at der er mere spænding/tension i den version.
  Det var helt sikkert den jeg ville vælge til at hænge på væggen.
  Jeg siger +2

Skriv et svar