Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Gone …

Gone …

12. februar 2012 · by Jesper · Fototur, Natur
Gone …

Træt, stresset, småsyg, udkørt. Det dækker vist nogenlunde året indtil nu. Jeg har ikke haft den ro og det overskud jeg gerne skal have for, at lave billeder. Og så er det jo også temmelig ubekvemt at det er så hamrende koldt. ;-)

Sidst jeg var ved Horsens Fjord fandt jeg disse rusepæle, men med mine max. 85 mm, havde jeg ikke tele nok til, at komme ud hvor det var interessant. I dag – fuld af overskud som jeg var – kunne jeg gå på vandet.

Hon stod 100 meter från stranden – vacker, fyllig och läcker. Tre dagar senare var hon borta. Isen tog henne och förde bort henne. Hon efterlämnade ingenting utom minnen. Frid vare med henne.

Også denne gang har jeg brugt et 10 stops ND filter. Ikke at det gjorde nogen forskel på vandet – det var jo stift – men det giver noget til skyerne. De er ikke fastholdt i et splitsekund og giver billedet karakter af et tidsrum.

—-

6 Responses to “Gone …”

 1. Hold da op :-)
  Sikke et billede du der har fået i “kassen”. Med risiko for at det kan opfattes som det rene fedteri syntes jeg at du med dette motiv har overgået dig selv med disse s/h ND billeder.
  Lyset, kompositionen – måske i høj grad skyggerne der har et forsvindingspunkt nede i hjørnet, skildringen af det ensomme og forfrosne, og det valgte kvadratiske format, sidder lige i skabet :-)
  Det gad jeg nok ha’ hængende – nu jeg ikke selv har taget et sådan.
  Må se at komme igang inden det er for sent :-(

  • Hehe – fedteri er helt klart acceptabelt ;-)

   Jeg ville egentlig gerne have haft motivet i midten af billedet, men det kunne ikke lade sig gøre uden at få en masse “rod” med. Når jeg på forhånd ved at billedet skal være kvadratisk så sørger jeg altid for at have motivet i midten, for så er valgfriheden større ved beskæringen og jeg tror ikke jeg ville have lavet denne beskæring hvis jeg havde haft andre muligheder. Det er ikke til at vide og efter nogle gensyn synes jeg nu også det virker som det skal.

   Om du skal have det hængende … hmm – det kræver MEGET fedteri ;-)

   Tak for din kommentar.

 2. Topklasse Jesper !!! Især den version du viser på forsiden hvor både ruse og pæle ses, synes jeg er god………

  Hilsen Morten

 3. Tillykke med at blive pupliceret og så i et svensk fotoblad.
  Fandt lige overstående billede i det nyeste Fotosidan magasin som lige er kommet på gaden.
  Et fantastisk billede.. helt enkelt.

  • Mange tak Lasse.
   Jeg var slet ikke klar over at jeg var blevet udvalgt, så du kom med breaking news ;-)
   Nu må jeg se om bladet overhovedet kan købes i Danmark og indtil da nøjes med en pdf udgave.

Skriv et svar