Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Sikken smuk morgen

Sikken smuk morgen

15. januar 2012 · by Jesper · Fototur, Natur
Sikken smuk morgen

Sikken dog en fantastisk smuk morgen. Stille og kold med svaner flyvende så lavt at vingespidserne berører vandoverfladen og kæmpe rågeflokke der leger stære og forsøger at lave sort sol. Det kunne jeg stå at nyde mens jeg forsøgte mig endnu en gang med 10-stopperen.

Den er uhyggelig svær at bruge omkring solopgang og nedgang. Lyset ændrer sig så hurtigt at den eksponering på 10 minutter der nok skulle have haft 15, måske nu kun skal have 6 minutter eller 8 eller 10 … Tiden går og tælleren rykker sig ikke meget og pludselig er det for lyst. Så kan man pakke sammen og konstatere at man har fået taget 10 billeder på 2 timer.

I dag blev det til 2 keepers. Et på forsiden som headerbillede og så dette.

—-

2 Responses to “Sikken smuk morgen”

  1. Man savner ord…
    hvis de er fra morgenstunden lørdag den 14. så var jeg så heldig også at være med til at overvære den opgang.

    Du har overgået dig selv igen. Tænk at vores omgivelser kan afbildes så smukt.

  2. Lækre billeder Jesper, både headeren og det andet billede. Headeren er måske i en mere almindelig stil, det andet billede kan jeg godt lide, der er noget mystisk over det :)

Skriv et svar