Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Headers

Headers

1. januar 2012 · by Jesper · Diverse
Headers

Jeg kan se at en del læsere går direkte ind på indlægssiden og derfor aldrig ser min forside. På forsiden bruger jeg altid en header på 300 x 900 px og den kan godt risikere egentlig at være det bedste billede til et indlæg. De kan være tidskrævende at lave men jeg er ret vild med formatet så de er kommet for at blive.

Med ønske om et godt nytår til alle på den ganske jord kommer der her en samling af de fleste headerbilleder fra 2011.

 

4 Responses to “Headers”

 1. Ja, jeg går altid ind via forsiden…
  De headers i 3:9 formatet er i særklasse, og nu har du da endelig fået lavet et sted hvor man kan se dem på en gang. Har du overvejet at lægge dem ud i et særligt portfolie?
  Så fik de da et sted, som de har fortjent.

  Jeg er i den situation at jeg, via mit job, ustandseligt ser smukke billeder af verdens allerbedste vindmøller.
  Men jeg har endnu ikke set nogen i samme klasse som det du har skabt i dit 3:9 her på siden.
  Sælg det til dem.

  • Tja – tjoo, hmm – jeg har svært ved bare at holde mit galleri ajour så jeg tror nu bare jeg nøjes med et årligt indlæg med headerbillederne ;-)

   Nu har jeg lige kigget rundt på Siemens og Vestas hjemmesiderne og du har ganske ret. Vestas har f.eks billeder liggende til download og de er bestemt ikke noget særligt. De er ikke engang renset for sensorstøv. Det kunne da godt være at man skulle lave sig en lille vindmøllesamling!

 2. Det er jo et fantastisk format uanset om det er på skærm eller på væg.

  så… Bliv ved, min ven, bliv ved…

  • Ja, det er nemlig et skønt format, men jeg synes måske nogle gange det kan være noget bøvlet både at skulle finde et headerbillede og den lille topstreamer oveni selve indlægsbilledet, så ét af dem har hængt i en tynd tråd. Meen – jeg blir’ ved, min ven, og ved og ved og ved … indtil videre ;-)

Skriv et svar