Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Sydhavnen Horsens

Sydhavnen Horsens

11. december 2011 · by Jesper · Fototur, Natur
Sydhavnen Horsens

Sydhavnen i Horsens en tidlig morgenstund. Et lille bysamfund bygget af europapaller og andre genbrugsmaterialer. Fantastisk stemning og atmosfære og rig på motiver både til lands og til vands. Broerne er fascinerende og har altid ændret sig fra gang til gang.

Den anden side af kanalen er ikke særlig pæn, så den har jeg fjernet. Det giver lidt mere arbejde, men også et meget “renere” billede.

—-

9 Responses to “Sydhavnen Horsens”

 1. Hej,
  Super gode og stilrene billeder ! …
  Min favorit er bestemt det sidste med båden. Det give lige billedet lidt mere en de “normale” bro billeder.
  /Søren

  • Hej Søren – og tak for kommentaren.
   Jeg tror også det sidste billede er min favorit. Der er flere spændinger i billedet og så synes jeg meget godt om 1:3 formatet.

 2. Ja, der er godt nok ikke noget bedre end sådan nogle gamle broer. De har li’som deres helt eget liv og med din fotografiske entusiasme kommer det super godt frem.

  Fed toning. Forresten :0)

 3. Hmmm – ka’ godt se at jeg måske skulle til at arbejde lidt mere med mit NDfilter. Ganske vist giver det mig kun 6 stop – men “lidt” arbejde og så lige finde det rette motiv, kunne det jo være jeg kunne få lidt i stil med dine i kassen, ud af anstrengelserne.
  Så er det nemlig ik så ring endda :-)

  • Jamen det skal du da. 6 stop er jo også en slat.
   Disse billeder er eksponeret mellem 2 og 3 minutter på f/13 så man kan jo godt give den et par stop mere på blænden. Kan man i øvrigt ikke gå helt ned på ISO 50 på et 5D MkII?

   Vi kører af og til gennem Hadsund og jeg har bemærket at der ligger noget der vist engang har været et sejlskib lige før broen. Den må da være et oplagt motiv.

 4. Jo, det kan gå ned til 50 ISO – så her kan der jo også hentes lidt :-)
  Jeg må se at komme i sving. Efter FZ lukkede har det været lidt små med lysten og tiden!

  Lystbåden? Så skulle jeg nok have været lidt hurtigere da den blæste ind på engen sidste år – mener det var under en kraftig storm i oktober. Da lå den med masten og en noget laset rigning. Det så noget sølle ud, måske jeg kunne være så “heldig” at der dukkede et andet vragelement op :-)

 5. Hej Jesper,
  Det går jo som smurt med din nyerhvervelse.
  Jeg er helt vild med billede nr. 2, det som ikke har en bro, men mere en “tidligere” bro.
  Ikke at jeg ikke gad have de andre hængende, for det gør jeg. At du har fjernet den modsatte bred synes jeg er helt genialt, da der ellers ville være for meget støj. Disse billeder lever jo meget af, at have et helt enkelt og minimalistisk udtryk.

  • Præcis. Det er absolut ikke det samme udtryk med den originale bred.

   Før himmelskift

   Og ja, jeg synes det går meget godt med 10 stopperen. Faktisk er jeg lidt spændt på om kameraet kommer til at stå permanent på BULB. ;-)

Skriv et svar