Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Det er så mørkt

Det er så mørkt

10. december 2011 · by Jesper · Fototur, Natur
Det er så mørkt

Arrgh – det er eddermaneme svært at få luftet kameraet i denne tid. I hverdagene er man så “heldig” at være på arbejde i døgnets lyse timer så det er med at komme ud af hullerne i week-enderne så snart lejligheden byder sig. Det har den desværre ikke gjort de sidste to, men i dag gav både vejret og tiden plads til et par timer med kameraet.

På trods af den pivende kulde var det skønt at være ude og jeg fik øvet lidt med det nye 10 stops filter. Det er ikke så nemt. Måske er ens tålmodighed bare ikke til flere minutters eksponeringer i stiv kuling.

—-

4 Responses to “Det er så mørkt”

 1. Kender det kun alt for godt – man har ikke en chance i hverdagene.

 2. Heldigvis, kan man vel sige, er du ikke ene om at have det “problem”.
  Det bliver “problemet” dog ikke mindre af – men glæd dig, om føje tid vender det.

  Glædelig jul til dig og dine.

  • Jo jo – men nu skal du jo ikke blive alt for optimistisk. Det bliver trods alt, en tid endnu, blot værre og værre ;-D

   Tak for julehilsen – og i lige måde.

Skriv et svar