Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Søndagsudflugt

Søndagsudflugt

20. november 2011 · by Jesper · Fototur, Natur
Søndagsudflugt

Faktisk ville jeg ud at fange kombinationen af tåge og vand endnu engang, men tågen blev tyndere og tyndere jo nærmere jeg kom vandet og det endte, med det skønneste solskin.

Jeg prøvede lidt med mine ND filtre, men de er ikke kraftige nok til at give det bløde vand som jeg havde i tankerne. Jeg har nu bestilt et 10 stops ND filter, så næste gang kan solen bare komme an.

Til gengæld faldt jeg så over ét af de motiver som jeg ville ønske jeg tog mange flere af. Jeg synes det er fantastisk når man kan tage elementer ud af deres sammenhæng og give dem deres eget univers.

—-

5 Responses to “Søndagsudflugt”

 1. Lækkert billede Jesper, et anderledes perspektiv. Man kan jo ikke engang se, om det er vinter eller sommer :)

 2. Jeg er helt på linie med Allan. Jeg nåede desværre ikke at komme ud, og så er det jo en trøst at kunne hvad du har fået lavet. Er det Skanderborgsøerne?
  Flot billede Jesper, de grønne afdæmpede farver, og den stål trappe er farvemæssigt et hit. Jeg kan også virkeligt godt lide den lukning af de øverste hjørner.

  • Der mangler vist et “se” mellem kunne og hvad i “kunne hvad du har fået lavet”.
   Jeg lægger al ansvaret på min staveplade iPad’en…

   • Ja det er ikke så nemt med sådan en pandepind ;-)

    Stedet er ved Egmont Højskolen i Hou. Jeg startede ved Sondrup Strand, men vandet var fladt så jeg kørte til Hou i håb om at der var lidt bevægelse i vandet der. Det var der ikke, men nu kommer der jo et par dage med blæst, så jeg håber på lidt fototid næste week-end.

Skriv et svar