Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Sten og vand

Sten og vand

23. oktober 2011 · by Jesper · Fototur, Natur
Sten og vand

Sten og vand er er et godt sæt, især kombineret med lidt bølgegang og lang lukkertid. Resultatet bliver ligesom lidt drømmende og eventyragtigt.

Jeg har forsøgt mig med en sort/hvid konvertering – noget jeg ellers ikke er særlig vild med, til natur/landskabsbilleder, men der er nogle situationer hvor det bare passer rigtig godt. Jeg bruger det stort set aldrig men det er nok egentlig mest fordi, jeg ikke er særlig god til konverteringen. Det er rigtig svært at få den skarpe kontrast frem jeg ønsker og samtidig beholde detaljerne.

Dette synes jeg er blevet ganske OK.

—-

2 Responses to “Sten og vand”

  1. …og du mener at du er bagefter, og op af bakke!
    I såfald glæder jeg mig til du føler dig kørt ind igen, for det bliver stort.
    Det billede du har skabt her, er i mine øjne mageløst, og jeg tager hatten af for det.

Skriv et svar