Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Morgentåge

Morgentåge

2. oktober 2011 · by Jesper · Fototur, Natur
Morgentåge

Hallå – det var tåget til morgen. Hele ugen har jeg kørt til arbejde i en meget dekorativ tåge og jeg har mange gange ønsket mig ude med kameraet. Søndag morgen skulle derfor være dagen hvor jeg fik de billeder jeg har set gennem ugen.

De tre steder jeg havde udset mig, havde en sigtbarhed på max. 10 meter. Det er alligevel lige lovligt meget tåge synes jeg.

Det lykkedes mig dog at finde et par huller, men de planlagte billeder må vente til en anden gang.

—-

9 Responses to “Morgentåge”

 1. Rigtig flotte og stemningsfulde billeder, specielt det nederste kan jeg godt lide, med vejen og træet. Er der brugt en eller anden form for HDR, eller er det blot en enkelt optagelse? :)

  • Tak Allan.
   Nej, der er ikke noget HDR, men jeg har brugt Cokin gradueret ND filter.
   Og så lige noget Clarity og kontrast og gradueringsfilter og et overlay lag og lidt vignettering og … ;-)

 2. Super billeder, meget vild med det sidste.

 3. Super flotte billeder. Jeg er helt vild med det magiske skær og de næsten lilla toner. Lige i øjet. Og lidt til.

 4. Jeps, ND filtre, gradueret eller ikke, er gode at have en tidlig morgenstund. Begge billeder er virkeligt smukke. Jeg længes omgående efter weekenden, og en god vejrudsigt når jeg ser på dem. Det nederste billede med lavt optagelsespunkt, har en super flot komposition. Mesterligt udført Jesper.

  • Nu hvor jeg ser billederne på min 22″ skærm – og ikke på iPad stavepladen, ser det om muligt endnu bedre ud.

   Begge billeder er storartede – simpelthen.

   • Tak Kim.
    Jeg har ellers haft Cokin filtrene lagt på hylden i lang tid, men efter vi var ude sammen, kunne jeg se hvor meget de egentlig betød, så de er kommet frem igen.

    Det nederste har nu ikke et specielt lavt optagepunkt. Sådan nærmest i brysthøjde – hvilket er ret højt på mig ;-) Majsen er derimod meget høj og er netop ved at blive høstet.

Skriv et svar