Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Runway

Runway

29. august 2011 · by Jesper · Fototur, Natur
Runway

Ved dæmningen til Alrø ligger der joller på begge sider og det var egentlig dem jeg ville fotografere i lyset fra solopgangen. Da jeg krydsede vejen så jeg en løber komme mod mig og tænkte, at det kunne der komme et godt billede ud af. Jeg fik justeret stativ og kamera og var klar, netop som løberen passerede. Det kom der dette billede ud af, der er efterbehandlet med lidt crossprocessing.

Billederne af jollerne blev ikke gode, men dette synes jeg er meget vellykket. Man skal følge sine indskydelser!

—-

2 Responses to “Runway”

 1. Jeg har gået der, faktisk. Men havde slet ikke set denne billedmulighed.
  Det gjorde du derimod, og det er der kommet et flot billede ud af, med megen dynamik i pga. den lave optagelsesvinkel. Og som sædvanligt, med en fornem efterbehandling.

  Godt gået.

  • Tak Kim.
   Jeg har gået der utallige gange uden at få tanken til dette billede.
   Heldigvis fristes jeg til at sige. Det ville jo være ret kedeligt hvis man udtømte en lokations muligheder allerede første gang.

Skriv et svar