Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Mosekonen

Mosekonen

13. juni 2011 · by Jesper · Fototur, Natur
Mosekonen

Kraftigt inspireret af Kims super super fede billede drog jeg ud i morgenstunden for at finde Mosekonen. Hvis hun ikke brygger til pinsesolens dans, hvornår skulle hun så gøre det?

Bryggeriet foregår gerne i lavtliggende fugtige områder, så jeg satte kursen mod Skanderborg Sø nærmere bestemt lige her. Jeg ankom kl. 04.00 og der bryggedes lystigt. Der var utroligt smukt og jeg stod længe bare og kiggede og lyttede til fuglene. Kl. 04.30 stod solen op og ret hurtigt derefter var bryggen væk.

Billederne – ja, det blev ikke til så mange og de kommer ikke i nærheden af Kims, men jeg er nu nogenlunde tilfreds.

—-

6 Responses to “Mosekonen”

 1. Hej Jesper,

  Dine billeder holder 100 %.
  Når man som du, præsenterer 3 fotografier på stribe, er det svært ikke at forfalde til at foretrække et, fremfor et andet. Jeg prøver altid at undgå det, og gør mig bevidst umage for at vurdere det enkelte fotografi, på dets helt egen præmis – men det kan være svært.

  Generelt, rammer din hvidbalance, helt som sædvanligt, spot-on.
  For alle billederne gælder, at man aldrig er i tvivl om hvilken historie du vil fortælle. Og jeg mindes mine egne oplevelser, når jeg ser dine billeder – og min hustru har, efter at have set dine, udtrykt at hun vil stå op sammen med mig, for at se dette særlige syn.

  Det har jeg ligegodt aldrig formået at få hende til, med mine egne billeder…
  Så, de billeder holder 100 % mindst.

  Tillykke med dem, de er fantastisk smukke.

  Mange hilsner
  kim

  • Mange tak skal du have Kim.

   Jeg har aldrig tænkt over, at det måske ikke er så god en idé at uploade mere end ét billede. Det er klart, at man derfor “spreder” sin opmærksomhed, men det kan jo også, af og til, være en fordel ;-)

   Det kan være det er derfor du ikke selv har kunne lokke fruen med på morgentur – du har måske været for fedtet med billederne :D

 2. Super flotte og stemningsfulde billeder :)

  Hilsen

  Theo

 3. Kan vi ikke få noget mosebryg :)
  Jeg er vild med de billeders spejlinger og mælkehvide gennemskæring.

  • He-he, mosebryg med %er? Så skal du nok møde op på matriklen :-)
   Der må nu også være masser af mosekonebryg ude ved jer – hvis du ellers er oppe i rette tid.
   Hils.

Skriv et svar