Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Projekt 3i1, No. 1

Projekt 3i1, No. 1

6. april 2011 · by Jesper · Projekt 3i1
Projekt 3i1, No. 1

Jeg har sådan en følelse af, at den sidste tids model- og stockfotografering hæmmer min kreativitet indenfor den type billeder jeg ellers nyder at lave. Derfor har jeg sat mig et lille projekt for, hvor jeg vil lave nogle 3i1 billeder. Reglerne er enkle – tag tre forskellige billeder af det samme motiv, eller tre ens billeder af tre forskellige motiver. Det kan f.eks. være tre forskellige udsnit af et pissoir eller tre ens udsnit af 3 forskellige pissoirs.

—-

12 Responses to “Projekt 3i1, No. 1”

 1. Hvad!? Har du nogensinde været kreativ?!

 2. Jeg ser det – jeg ser det, lige midt i min frokost :)

  Som altid, en forrygende flot teknik.
  Har lidt ambivalente følelser, imens jeg studerer motiverne og prøver at synke maden…
  Men, hvis billederne ligefrem kan fremkalde “duften” fra pissoir i mine næsebor, så må den side af sagen være løst til UG også.

  Topdollar

 3. Hej Jesper ..

  Super fed idé – det var jo lige denne kreativitet jeg mente, dejligt at se og jeg glæder mig til at se resultatet!

  Og super billeder – men jeg håber ikke det er dit eget pissoir – men okay kender jeg nogen der har sit eget pissoir – nææ så det er det jo nok ikke..

  • Hej Brian og mange tak.
   Og kom så ikke og sig, at jeg ikke lytter til dig ;-)

   Jo – det er mit pissoir – og dit og alle andres, altså offentligt. Det er vel det man kalder en dansk velfærdsydelse, dog nok hovedsalig forbeholdt den ene halvdel af befolkningen.

   • Hej igen Jesper,

    Dejlig at der var nogen jeg kunne stikke ild til ved mit lille sure indlæg – Dejligt a se den kreativitet det hele handler om!

 4. Hej Jesper.
  En fremragende idé du der har fået. Måske det kunne virke inspirerende for en og anden :-)
  Billederne er flot udførte og fin sammenhæng er der også når man tænker på dit idéoplæg til dem.
  Ps. JEG har et pessoir derhjemme, ganske vist oliedrevet – men unægteligt også noget mere sobert at se på end det du viser :-)
  Må lige høre om du var alene da du tog billederne – eller om du var udsat for skæve blikke under optagelserne :-)

  • Et oliedrevet pissoir! Imponerende! Et énpersoners eller så stort, at man kan stå og hygge sig med drengene? :D

   Det kunne være rigtig fedt hvis andre tog stafetten op og viste hvordan de ville tilgå et sådant emne. Løsningsmulighederne er jo utallige og ret uafhængig af hvilken genre man bevæger sig indenfor.

   He-he, nej der var ingen skæve blikke ;-)
   Jeg var der i andet ærinde og fotograferingen var et spontant indslag, der nok ikke var indtruffet hvis der var publikum :)

 5. Hæ, hæ… Lur mig om ikke der er nogle der ikke kan lade være med lige at afprøve denne glimrende idé…

Skriv et svar