Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Projekt 3i1, No. 7

Projekt 3i1, No. 7

26. april 2011 · by Jesper · Projekt 3i1
Projekt 3i1, No. 7

Hu hej, hvor det går. Jeg er allerede ved nummer 7 og har stadig ikke besvær med at finde motiver. Måske bliver jeg ved til 15.

Dele af Horsens er tudsegammelt og heldigvis er ikke alt renoveret til ukendelighed eller erstattet med beton, stål og glas. Der er stadig masser af små minder om fortidens håndværkere der kunne deres kram og en tid hvor udsmykning var en naturlig del af godt byggeri.

—-

4 Responses to “Projekt 3i1, No. 7”

 1. Jeg elsker motiverne og farverne her.
  Dit koncept virker!
  Lidt som en superkort film, men alligevel fotografi. Jeg vil til at arbejde med det også. Det hænger sammen, simpelthen.

  • Tak Kim.
   Det er jo herligt at du er blevet inspireret af konceptet og jeg glæder mig til at se hvad du finder på.
   Jeg har selv lidt planer om billeder over kuperet terræn f.eks. kl. 7, 9 og 11 så man kan følge skyggernes formning af landskabet.

 2. Disse 3 billeder kan jeg rigtig godt lide, men gamle ting gør sig også altid godt på billeder. Jeg syntes du er rigtig dygtig til at se de små detaljer. Det har jeg aldrig været god til, specielt ikke at få det til at se interessant ud :)

  • Mange tak Allan.
   Det er nu ikke så svært det med at finde detaljer. Man bruger bare krigsfotografen Robert Capas ganske udmærkede læresætning: “Hvis dine billeder ikke er gode nok, er du ikke tæt nok på”.

Skriv et svar