Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Projekt 3i1, No. 3

Projekt 3i1, No. 3

11. april 2011 · by Jesper · Projekt 3i1
Projekt 3i1, No. 3

Tjo – så er jeg kommet til nummer 3 i serien. Vi er i den ufarlige afdeling og egentlig overholder den ikke reglerne, men så er det jo heldigt at jeg laver reglerne selv ;-)

Faktisk kan jeg slet ikke blive enig med mig selv om billedet overhovedet holder, men der er ét eller andet der gør, at jeg synes det er lidt lækkert. Strukturen og farverne er fede og der er en diskret men alligevel meget tydelig bevægelse i motivet. Det er i øvrigt nogle af de der madpakker til køer, der ligger spredt over det ganske land, hér svøbt i klæde og slør.

—-

4 Responses to “Projekt 3i1, No. 3”

 1. Det er edderdaskemig nogle gode billeder dem af ensilage ballerne.
  Det er kreativt.

 2. Du bør lære mig dette Jesper!
  …din efterbehandling, mener jeg – den er ganske enkelt enestående.
  Og jeg er helt enig med Kasper, hvad motivet angår.

  • He-he, nåå – du vil gerne have fingrene i statshemmelighederne :)
   Det er nu ikke så hokus pokus. Jeg har lavet dette Lightroom preset som jeg ofte bruger som udgangspunkt.
   Dernæst får de en gang NIK software Tonal Contrast. Det er et fantastisk stykke software, med en effekt som jeg ikke kan efterligne i Photoshop. Man kan komme lidt af vejen med Shadow/Highlight og HighPass filter, men det bliver ikke lige så godt.

Skriv et svar