Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Projekt 3i1, No. 2

Projekt 3i1, No. 2

8. april 2011 · by Jesper · Projekt 3i1
Projekt 3i1, No. 2

Billede nummer 2 i min 3i1 serie. Jeg er igen i den latrinære afdeling, men jeg lover det bliver den sidste – måske. Det er indtil videre planen, at lave ti 3i1 billeder så der burde være mulighed for lidt motivspredning hen ad vejen.

Det var egentlig meningen, at jeg ville lave tre ens udsnit af tre forskellige offentlige toiletter og jeg har også været på på sagen, men billederne var ikke rigtig gode og passede ikke så godt sammen, så det blev 3 vinkler af det samme toilet. Jeg er ikke super tilfreds med resultatet, men jeg skruer lidt ned for kvalitetskravene hér i starten.

Jeg kunne godt holde mig til jeg kom hjem.

—-

6 Responses to “Projekt 3i1, No. 2”

 1. Nu har jeg kigget på det af 2 omgange – både igår og i dag, og længe.
  I går var jeg imponeret over teknikken. Du har en ganske særlig evne til at skære ind til essensen.
  I dag er jeg imponeret over modet. Der skal sq rygrad til at turde binde an med dette emne.

  Jeg er imponeret!

 2. Bvadrr – godt at det endnu ikke er muligt at få “duftskærme”. Ville sgu nok have vendt et og andet hos beskueren.
  Lidt anderledes forholder det sig til billedebehandling – flot!

 3. Hmm, awesome…!
  Men om noget så skulle det jo komme fra dig :0)
  Starten ser jo lovende ud…!

 4. Tak skal I have.
  Fruen i huset synes billederne er klamme og frastødende. Jeg synes det er sjovt, at sådan en “hverdagsting” kan fremkalde stærke reaktioner og har også selv fornemmelsen af, at de næste billeder nok kommer til at virke lidt tamme i forhold til de to første.

 5. Jeg kan godt lide dine indtil videre 2 forsøg på 3in1. Toilettet er nok det som er bedst, også fordi det har en lækker efterbehandling. Det skaber nu ikke så megen ubehag hos mig, men man ser jo heller ikke så meget ulækkert, udover nogle slidte toiletter :)

  Jeg glæder mig på at se næste forsøg :)

Skriv et svar