Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Horsens Industrimuseum

Horsens Industrimuseum

2. april 2011 · by Jesper · Fototur
Horsens Industrimuseum

Jeg har været udsat for sådan en slags harmonika inspiration. Anders har været en tur på Jernbanemuseet i Odense, inspireret af én eller andet gut jeg ikke lige kan finde linket til igen. I går så jeg Anders’s blogindlæg og tænkte: Gammelt lort – det har vi da os’ i Horsens.

Da den lovede sol og de 20 grader alligevel tegnede til at udeblive på disse kanter, tog jeg lige et smut til Horsens Industrimuseum og det kom der da også lidt billeder ud af. Men øv – der var godt nok ikke meget lys, så det hed ISO 400 og blænde 1.4 og massevis af rystede og uskarpe billeder. Jeg tror jeg ønsker mig sådan en étbenet støttestok. Det var selvfølgelig bedre, hvis der var en der gav mig et 5D Mk. II. Bare sig til hvis du skal bruge adressen ;-)

—-

8 Responses to “Horsens Industrimuseum”

 1. Hvis ikke der er andre der vil have det – må du gerne få mit når boet en gang skal gøres op :-)
  Men til den tid er det nok alligevel håbløst forældet og afløst af Canon 500D Mk llllllllllllll :-) Så du må nok nøjes med det etbenede (evt. med en 3-fod på).
  Billederne er da okay – så hvad piver du over :-9

  • Hej Erik – og velkommen i kommentatorboxen ;-)

   Godt nok er du (betydeligt) ældre end mig, men jeg synes nu det er urimeligt længe at vente :D

 2. Dine kommentarer Jesper…
  … de er sq lige så gode som dine billeder – og de er gode sku’ jeg hilse og sige :)

 3. Kan se at det vist har været ‘jeglegermedtog’-periode her i foråret :0) Du har sgu altid været go’ til detaljer. Mangt og meget som overvejende virker kedeligt ændre sig (som her) når man når ned i detaljerne. Fedt nok og fed stil…!

  • Mange tak, Fif.
   Alle disse gamle maskiner har en sjæl og robusthed der ikke længere findes i ny mekanik og det er svært ikke at blive fascineret af den tekniske enkelthed og det gode håndværk der er lagt i dem.