Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Bindeballe Station

Bindeballe Station

3. april 2011 · by Jesper · Fototur
Bindeballe Station

Dagens agenda lød på en tur til Haderslev for at hente fruen og svigermekanikken havde inviteret til en gang flæskesteg på Harmonien. Det kan man jo ikke sige nej til. Normalt er det bare en A til B tur, men da jeg nu kørte alene kunne jeg jo godt tage en afstikker ét eller andet sted hen og fotografere lidt. Efter lidt googling faldt destinationen på Bindeballe Station.

En gammel stationsbygning og 2 meget medtagne togvogne var hvad stedet bød på. Ikke helt hvad jeg havde håbet på, men til gengæld var der også et Købmandsmuseum med en masse fede gamle skilte.

—-

6 Responses to “Bindeballe Station”

 1. Sådan må jeg også lære at tænke – at kombinere de køreture der alligevel er lidt km-tunge, og så komme lidt længere væk, en de sædvanlige 20 km med sit udstyr.

  Randbøldal er i øvrigt et helt fint område, for en landskabsfotograf.

  • Jeg vil også gerne selv være bedre til at tage de afstikkere og ja, Randbøldal er i sig selv en omvej værd. Der ligger jo også Robert Jacobsen og Jean Clareboudts skulpturpark i området hvor jeg også har været på sådan en afstikkertur. Det gav dog ingen gode billeder, men jeg tror man skal der ud en aften med nogle flash.

 2. Flash, ja det kan du have ret i.

  Skulle man lave noget spektakulært derude, ville det måske komme på tale at “male” med dem…
  Det kunne jeg godt forestille mig kunne blive til noget…

 3. Det er satme flotte skilte!!

Skriv et svar