Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Strobist Meetup

Strobist Meetup

21. februar 2011 · by Jesper · Fototur, Modelfoto
Strobist Meetup

Så fik vi afholdt det første arrangement i den nye facebook gruppe Strobist Østjylland. Det foregik på Skt. Annagade skole i Århus hvor medlemmer af fotoklubben ISO8000 havde lånt lokaler. Vi havde fået stillet en lille gymnastiksal og et klasselokale til rådighed, men det var vist kun gymnastiksalen og det tilhørende omklædningsrum der blev taget i brug.


Vi var 12 tilmeldte og jeg tror faktisk alle mødte op, plus lidt ekstra. Vi var 7 fotografer og den første time gik med at snakke og pakke ud. Sådan en gammel gymnastiksal er altså ikke særlig stor når 7 fotografer har pakket alt deres grej ud. :D

Modellerne måtte stå og vente til der var nogle der var klar, så næste gang laves mødetiden for modeller en time senere. Det er ikke en god start på dagen med en times kedsomhed.

Jeg var egentlig syg med feber og hovedpine, men lysten til at fotonørde med andre var større end febergraderne, så jeg kørte den i gennem på ingefær-te og Kodimagnyler. Jeg fandt ikke den store kreativitet frem, men efter at have læst Speedliter’s Handbook havde jeg sådan set også allerede temaet klar. To create interesting light, you have to create interesting shadows. Det synes jeg egentlig lykkedes meget godt. Modellen er Helle Hørberg. Debutant som model, men helt klart et naturtalent.

—-

5 Responses to “Strobist Meetup”

 1. super fede billeder du har fået i kassen Jesper ! :) og fedt at høre “nørden” vandt over sygdom ! ;) glæder mig til næste weekend når Jyderne invadere Fyn’s land endnu engang :)

 2. Lækre billeder du fik taget på dagen. Jeg kan godt lide lys og markante skygger :)

  Jeg får selv helt lyst til at købe sådan en Lastolite Hi-Lite baggrund, for den er da ganske mobil, men også lidt dyr. Speedliter’s Handbook har jeg bestilt hjem sammen med Michael :)

  • Tak Allan.
   Ja jeg er også fint tilfreds. Der er klart plads til forbedringer, men det er da ikke helt ved siden af!

   Trods sin størrelse er sådan en HiLite jo faktisk noget nemmere at samle og pakke sammen end mange octaboxe. Af og til fåes de også brugte til en fornuftig pris, så det er bare at holde øje med dba.dk

   God fornøjelse med bogen.

 3. Meget vellykket – i har da vist hygget Jer :)

Skriv et svar