Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Uretfærdigt

Uretfærdigt

18. december 2010 · by Jesper · Fototur, Natur
Uretfærdigt

Der blev man snydt igen. Der har i ugens løb været rigtig fint fotovejr med blå himmel, lav sol og lange fine skygger. Så kan man jo sidde på sit arbejde og længes, vel vidende at solen slukker så snart man er kommet hjem.

Så går man jo og håber på, at vejret vil vise sig fra sin fotogene side i week-enden. Det gjorde det så ikke. Jeg prøvede at sætte mig under broen og bede om godt vejr. Det hjalp ikke.

Det var nu skønt at være ude alligevel.

—-

4 Responses to “Uretfærdigt”

 1. Jeg har haft fri det meste af ugen og ikke fået taget et ordenlig billede, så meget tid er ikke nødvenigvis et gode !!! Det kan godt betale sig at være presset !!! Det bliver man kreativ af…….

  Og pjat med dig Jesper !!! Jeg synes du har udnyttet din sparsomme tid og fanget et rigtig godt billede som ikke ville ha været bedre hvis der var høj sol. Himmel og hav er gråt i gråt (hvidt i hvidt) og det fungere rigtig godt her……

  Hilsen Morten

  • Jo tak Saxild, men du kender vel godt det med, at græsset altid er grønnere hos naboen. Har man sat sig op til solskin og blå himmel kan man nemt blive skuffet over gråvejr, men faktum er jo, at alt vejr i princippet er godt fotovejr.

 2. Hej Jesper,

  Alletiders kommentar, jeg måtte simpelthen sådan grine – tak for det…

  Jeg har haft det som dig, kunne bare ikke finde broen. Men eet eller andet at gå i dækning under – for så at sende et fromt ønske, det havde ligeså kunnet være mig.

  Vi må se hvad der byder sig, og få det bedste ud af det.

  Mvh. kim

Skriv et svar