Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 En lille bitte fototur

En lille bitte fototur

19. december 2010 · by Jesper · Fototur, Natur
En lille bitte fototur

Jeg er ikke nem at gøre tilfreds. I går tiggede jeg på solskin og i dag var jeg helst fri. Da jeg sad og drak morgenkaffe begyndte det at sne. Det tiltog og efter 4 kopper kaffe var snefnuggene store og stille dalende og lignede noget fra en amerikansk julefilm. Aha – tænkte jeg, jeg tror jeg vil tage ud og fotografere nogle snefnug.

Jeg tog min taske og mit stativ, og for en sikkerheds skyld også lige en flash, og kørte ned til den egetræsallé jeg også fotograferede for et par uger siden eller tre. Jeg havde en idé om, at bruge stativ og en relativ lang lukkertid for at fange lidt bevægelse i fnuggene og evt. lyse dem lidt op med en flash hvis de ikke blev tydelige nok.

Da jeg ankom, og det ligger altså kun 10 minutters kørsel væk, var det holdt op med at sne og solen begyndte at skinne svagt.

Nå – men så kunne jeg jo lave noget mere abstrakt fiduskunst.

—-

3 Responses to “En lille bitte fototur”

 1. Jeg synes ikke du skal skamme dig over fiduskunst. Udover at jeg synes det er et ret flot billede, så kan den slags jo også blive mange penge værd.

  http://en.wikipedia.org/wiki/The_Pond%E2%80%94Moonlight

  • He he, tak Mads-Peter, jeg skammer mig nu heller ikke over det og synes også det er OK sjovt at lave. Jeg gør gerne en 10-15 forsøg når jeg laver sådan noget og så bliver der som regel et enkelt eller to der er værd at gemme.
   Skulle der være nogen der vil købe så sælger jeg gerne for mindre end $ 2.9 million (lidt).

 2. Hæ, hæ… Jeg er sikker på at så godt som samtlige fototosser kender dette fænomen. Øj, hvor har jeg prøvet sådan en ‘fuser’ mange gange. :0) Sidste gang jagtede jeg et tordenvejr sydover og tværs over Møn (fik kun et par enkelte skud, men adrenalinen kørte sgu på højtryk).
  Besværet gi’r jo pote selv om det ikke lige var det du havde regnet med. Jeg syntes det er rigtig fedt det du her fik med hjem, der er noget specielt dragende og tidsløst over denne type ‘ryste’billede. Top nice, herfra for foto drejer sig bestemt ikke kun om genkendelighed og skarphed… :0)

Skriv et svar