Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Spot

Spot

4. november 2010 · by Jesper · Diverse
Spot

Selvom det er både sjovt og udfordrende at tage modelbilleder så må jeg jo nok indrømme, at der er andre genrer indenfor fotografiet, der tiltaler mig mere. Jeg elsker at luske rundt og spotte motiver. Finde elementer i sammenhænge, trække dem ud og give dem en hovedrolle i et nyt univers. Indfange stemninger i naturen og forstærke dem i redigeringen eller finde udsnit af hverdagsmotiver og få dem til at fremstå som enkle grafikker. Med enkle midler, blot øjnene og et kamera, i en tilstand af koncentration og afslappethed.

Sådan fandt jeg f.eks. disse små robotter. De har hverken kavalergang eller marcipanhud, men jeg finder dem ganske sjove at betragte.

En lille serviceoplysning. En kaloriefære = kalorifere = varmeblæser.

—-

6 Responses to “Spot”

  1. No.2 fra højre griner sku af dig Jesper og sidemanden ser noget skuffet ud (billedet i midten) !!! Som uddannet elektiker fryder det mig at se de gamle kasser og kabler…….

    Hilsen Morten

  2. hehehe…
    Ja – det er godt set Jesper, simpelthen :)

    mvh. Kim

Skriv et svar