Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Manipulation

Manipulation

23. november 2010 · by Jesper · Diverse, Studiefoto
Manipulation

De gale gallere på fotomalia.dk afholder en konkurrence med temaet Manipulation. Kom og vær med – det kan ikke gå værre end helt galt.

Jeg deltager med nedenstående billede. Der er sikkert nogle der vil sige, at det da ikke er nogen manipulation. Hvis I vidste hvor mange timer jeg har brugt på, at stramme deres kroppe op med Liquify Tool og hvor lang tid det har taget at klone et hvidt frottéhåndklæde ind efterfølgende, så ville I være meget imponerede.

Mads sidder til venstre og nørder med alle sine genveje, Brian ligger og fotograferer ét eller andet eksotisk regnskovsnoget og Kasper sidder på en sten og ser måbende til, mens han udtænker én eller anden kinakonstruktion.

Og jeg er “The King of Reflections” og dét skal ikke gå ubemærket hen.

—-

EDIT.
Nå, nu synes jeg måske ikke det er helt rimeligt at udstille Kasper som en doven, måbende, lalleglad personage så jeg har lige lavet en ny opstilling som sætter tingene lidt i perspektiv. Nu er Kasper trukket i arbejdstøjet og er gået i værkstedet for, at skabe en af de helt store geniale opfindelser, mens hans to makkere ligger tilbedende på gulvet fuld af beundring.

—-

10 Responses to “Manipulation”

 1. Jeg syntes det er en manipulation i verdensklasse jeg er vild med alle de så detaljer du har fanget, specielt Kaspers tomme blik og måbende holdning er jo lige i øjet…

  Super humor

  Skide godt Mr. King of reflections!

 2. Ha ha ha det er bare i orden, men mads plejer altså at fjolle rundt, der er slet ikke koncentration nok i den mand til at han kan ligge så stille.

  Du må igang med fartstregerne !

 3. Jo, den er fin – tak.
  Store billeder er så fine :)

  Mvh. kim

 4. hahaha – hvordan har jeg dog overset dette indlæg :)

  Jeg har i skrivende sekund “hugget” dit ene billeder, som nu pryder min computerskærms baggrund.

  :) rigtig fedt!

 5. Tillykke med wildcart’et.
  Kan sgutte få noget ud af dagens (4.dec) link (kortlinkxyxz)…

  Hvordan går det hos dig – kan du få noget ud af det?

  Mvh. kim

 6. He-he, tak Kim.
  På deres og alle andre fotoblogge i øvrigt – tryk billederne op i stort ;-)

 1. […] “King of refleksions” Vidbæk indsendte nedenstående billede og har lavet dette indlæg på hans fine blog og det skal selvfølgelig ikke gå uset hen. FotoMalia er meget beæret over at […]

Skriv et svar