Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Et lille studie

Et lille studie

16. oktober 2010 · by Jesper · Diverse, Studiefoto
Et lille studie

Jeg har indrettet mig et lille studie. Vi har en hems på 38 m² som vi ikke rigtig bruger til andet end at se fjernsyn 4-5 gange om måneden. Der stod også et par skriveborde som mest blev brugt som middagslursplads af den ene kat. Ud med skrivebordene og ind med HiLiten, stativer, softbox og paraplyer. HiLiten fungerer nu som en slags rumdeler og den kan lige præcis være der. Tidligere har jeg opbevaret alt mit grej deroppe og slæbt det ned i stuen når jeg skulle bruge det. Nu kan jeg bare lade det stå. Det er fedt. De skrå vægge sætter desværre nogle ret store begrænsninger for lyssætningen, men jeg må jo få det bedste ud af det og ellers tage det nedenunder hvis det er nødvendigt.

Et lille studie

Et lille studie

Nu gik det meste af tiden med at skille borde ad og fjerne sager så jeg kunne komme til at indrette, men jeg har da fået det testet lidt og tror det bliver okay til produktfotos af mindre genstande og sikkert også til halvfigur portrætter. Det må tiden vise. Jeg går og leger lidt med tanken om, at begynde på lidt Stockfotografering. Det kunne være lækkert at tjene lidt håndører engang imellem, men jeg ved ikke rigtig om det er umagen værd?

Jeg fandt sådan en kasse deroppe. Det er noget jeg vandt engang, men jeg har aldrig fået den pakket ud og ved faktisk ikke rigtig hvad den skal bruges til. Er der nogen der vil have den?

6 Responses to “Et lille studie”

 1. Lækker billeder Jesper !!
  Med hensyn til den kort læser ? :P er det en almindelig kort læser eller er der noget specielt ved den siden den hedder “TV-Cardreader” ? :) for så kunne jeg godt bruge den til min bærbar :)

 2. Hej Jesper,

  Det ser super flot ud! Og jeg er vild med dit nye blog-look!

  Mvh
  Mads-Peter

  • Takker igen, Mads-Peter.
   Ja, jeg synes også det er et fedt theme. Let, lyst og elegant. Det kostede så også små 400 kroner, men jeg synes det er pengene værd.

 3. Hej Jesper.

  Det er da en super lækker hems !

  Jeg har sammen med en kammerat prøvet noget lignende på hans fælles loft, som ingen andre bruger. Det ser dog meget loft-agtigt ud, og er ikke isoleret. (Skide koldt nu her)

  Synes dine billeder er rigtigt gode! Helt sikkert stockphoto-material ;)

  Rene Albertsen

  • Hej Rene og mange tak.
   Ja den er ganske okay selvom der ikke er så meget plads til at sætte lys. Til stock af mindre genstande er den rigelig fin, så det kunne godt være jeg bare skulle komme i gang.

Skriv et svar