Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Månedens billede, September 2010

Månedens billede, September 2010

30. september 2010 · by Jesper · Månedens billede, Natur
Månedens billede, September 2010

Nå – den var sgu værre. Der er gået en måned og jeg har stort set ikke taget nogle billeder. Jeg tog nogle til min nieces barnedåb, men de kandiderer desværre kvalitetsmæssigt ikke rigtigt til, at blive et månedens billede. Derfor har jeg fundet et billede frem fra i vinters og det er der selvfølgelig en grund til.

På min arbejdsplads plejer vi at lave et serigrafisk tryk som julegave til kunder og leverandører. De kunstnere jeg lige kan huske er Flemming Brylle, Leif Mosevang, Poul Agger og de sidste par år, vores egen marketingchef Jan Graus Sørensen. I det selskab kommer der nu til at stå Jesper Videbæk.


Billedet bliver printet spejlvendt på en 6 mm klar akrylplade og afsluttes med en hvid bund, der enten printes eller serigraferes. Det giver en utrolig flot dybde og glans i billedet, at se det gennem den forholdsvis tykke akrylplade og jeg kan rigtig godt lide det enkle design i en sådan løsning. Formatet bliver 500 x 330 mm og der bliver lavet omkring 500 eksemplarer.

6 Responses to “Månedens billede, September 2010”

 1. SUPER super – helt kanon billede: drømmende, tænkende, køligt og på samme tid en vis lune :O) og med plads til egne små fortolkninger!! Lyder rigtig spændende med tryk på akrylplade – bliver jo meget nysgerrig og vil gerne spørge HVOR der er du arbejder?? Baggrunden er ren faglig og kreativ og jeg kunne da godt lige tænke mig at snuse lidt mere til den gengivelse på akrylplader…. Go’ weekend :O)

  • Hej Lisbeth. Det gør mig lidt ekstra glad når en kunstmaler værdsætter et af mine billeder. Tak for det. Jeg tog en rundtur på din hjemmeside. Det var en fornøjelse.

   Jeg arbejder ved Nonbye a/s i Odder, men jeg kan næsten regne ud at du bor omkring Esbjerg og så vil jeg anbefale dig at tage forbi http://www.lundskilte.dk/
   De kan nok vise dig eksempler og give dig priser. Får du brug for tips til ophæng af pladen, så sig bare til.

 2. Hej Jesper…
  Er du ved nonbye!? :) smiler.. i prøver at få lov til at levere til Thule.. :) har for nogle uger siden været på besøg hos jer.. Pudsigt.. så er det spændende at se om jeg kvalificerer som kunde.. :) og ender med en Jesper Videbæk original på mit skrivebord.. :)

  • Hæ – det var da pudsigt. Verden er lille.
   Så har Thule da i hvert fald én god grund til, at vælge os som leverandør ;-)

   Men ellers – hvis du ønsker det – må du gerne få en alligevel.

 3. Hej Jesper / Flot billede og god ide med den gave !!! I håb om mere fra samme skuffe skal den gave nok holde på de gode kunder :o)

Skriv et svar