Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Den store nørdedag

Den store nørdedag

31. august 2010 · by Jesper · Fototur, Modelfoto
Den store nørdedag

Creative Playhouse ver. 2.2, arrangeret af den Odenseanske ildsjæl Christian Hansen er afholdt. Denne gang foregik det på Bakkegårdsskolen i Langeskov og var vist hvad man kalder en ubetinget succes. Så vidt jeg lige kan tælle var der 9 modeller og 17 fotografer mødt op til en gang socialt nærvær, hygge, spas og nørderi. Deltagerne spænder nogenlunde fra den let øvede til den professionelle, men jeg tror man uanset erfaringsgrundlag vil få noget ud af en sådan dag, for det drejer sig om at lege og networke og det kan alle jo bruge til noget.

Anders Lohmann Poulsen, Kasper Schultz Pedersen, Mark Vesterskov og jeg fik lavet os en extrem strobist gruppe. På trods af ganske udmærket solskinsvejr havde vi vist gang i op til 5 Speedlites og 2 reflektorer og brugte nærmest solen som fillflash. Big fun. Det kostede livet for halvanden paraply og gav en erfaring af, at Walimex generelt er noget billigt lort man ikke bør spilde penge på. Stativerne drejer i delingerne, bomstativet er klodset at justere, kuglehovedet til softboxen er allerede slidt op og paraplyerne knækker hvis man prøver at rette stængerne op. Til gengæld bestod min nye Lumopro LP160 flash til UG+ med pil op og det hele. Super enkel betjening og stabilitet er noget man værdsætter sådan en dag.

Jeg har bikset en blandet landhandel af billeder sammen, men vil lige henvise til Marks rigtig gode blogindlæg hvor der er mange flere billeder med beskrivelser og nørdinfo.

Jeg glæder mig allerede til næste gang. Der gik 8 uger siden det sidste arrangement så det må jo blive den 23. oktober ;-)

————————–


UPDATE!
Christian har lavet et lille videosammendrag fra dagen. Den er værd at se.

6 Responses to “Den store nørdedag”

 1. Jo, det ser afgjort ud som en succes :)

 2. Hehe.. Hej Jesper.. Super Læsning.. Elsker omtalen som odenseansk ildsjæl.. :)
  Ser ud som gode billeder og er glad for at dagen ses som en succes.. :) er helt enig i betragtningen af at dette er for alle.. er derfor jeg holder det.. :)

  Hehe.. 8 uger imellem?! puha.. :) nu må vi se hvad vejret byder os..
  men du har ret.. det passer med den 23 i uge 42.. :) må se hvad det bliver til.. :)

  • Jamen en ildsjæl er jo det man er, når man arrangerer blot for at skabe glæde :)

   Mit lille 8 ugers pres er nu bare udtryk for en forventningens glæde. Det vigtigste er jo at du bestemmer farten så du ikke kører træt i det.

 3. Det ser godt nok yders spændende og kreativt ud. Lige noget man kunne ha’ brug for at deltage i. :0)
  Fedt nok!!!

  • Jamen du skal da med næste gang ;-)
   Jeg skal nok advisere når næste arrangement proklameres.
   Jeg har i øvrigt muligvis mistet min HiLite men det sender jeg lige en mail om :-(

 1. […] så vil jeg til sidst tage noget fra Jesper Videbæk’s blog hvor han skriver: ”Jeg glæder mig allerede til næste gang. Der gik 8 uger siden det sidste […]

Skriv et svar