Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Langelandsfortet II

Langelandsfortet II

1. august 2010 · by Jesper · Fototur
Langelandsfortet II

Jeg har fået kigget lidt på billederne fra Langelandsfortet. Jeg synes altid det er svært at få nogle gode og autentiske billeder fra den slags steder, med en masse mennesker, plexiglas, plancher og latterlige dukker. Man er nødt til, at gå forholdsvis tæt på og nøjes med udsnitsbilleder.

4 Responses to “Langelandsfortet II”

 1. Super fede billeder – har selv lige været på ferie i Svendborg og vi overvejede at tage en smut forbi Langelandsfortet, men det blev ikke til noget. Det er jeg lidt ked af nu…

  Men så har man jo en grund til at komme tilbage.

  • Tak Jakob Bo.
   Det er et sted med mange gode muligheder for detaljebilleder og efter at have kigget dine rigtig fede billeder i gennem på din fotoblog, tror jeg det er et sted der vil passe dig godt. Men husk en flash eller to.

 2. Det ser godt nok spændende ud Jesper. Her gik jeg og troede at Langeland kun kunne bruges til festival. Hmm…! :0)

  Yderst delikate toninger du krydre med.

  • He-he, Festival og Fort – så er det hele vist også nævnt :)
   Toningerne er lavet i Lightroom og jeg synes især den blå/hvide er meget velegnet til gammelt militært isenkram.

Skriv et svar