Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Månedens billede, Juli 2010

Månedens billede, Juli 2010

8. august 2010 · by Jesper · Månedens billede
Månedens billede, Juli 2010

Ups – så er der gået en måned igen. Det har været en måned med meget stor motivspredning, i genrer indenfor modelbilleder til familiealbums-billeder og over til de mere syrede af slagsen. Det er et af de syrede jeg har valgt til månedens billede.

Motiverne er blevet til ved hjælp af min Lastolite HiLite baggrund. Jeg gjorde kameraet klar på stativ, satte en flash ind i hver side på HiLiten og kravlede derefter ind i den og bad Marianne om, at trykke på udløseren. Vi lavede kun disse tre billeder og jeg synes de er blevet super fede. Meget udtryksfulde og ret mystiske.

5 Responses to “Månedens billede, Juli 2010”

 1. Ha, ha… Det er dælme fedt det her…!
  Noget der er styrken i dette sæt er forskelligheden kontra den ‘ens’ bund.

  Der har du din overmand, fantastiske billedr Marianne tager.
  Du kommer da snart til at lave en fotosession? Så skal jeg nok være den første der ankommer :0))
  (sikken en masse indspirative ideer der pludselig dukker op…)

  • Hov-hov, jeg vil godt lige pointere at Marianne blot fungerede som SAS (Stemme Aktiveret Selvudløser). :)

   Hæ-hæ, en HiLite fotosession … det kunne jo være rigtig sjovt … måske skal jeg prøve at finde en model der har lyst til at opholde sig i et meget meget smalt telt i en dags tid ;-)

 2. Ja, ja… Den er go’ med dig. Var det når du sage ‘av’ oder? :0)

  Ingen problemer med modellen jeg skal nok foretage lodtrækningen. Men stadig, det kunne være rigtig spændende, især for een der ikke er ejer af et sådan setup.

  • Jamen du er hjertelig velkommen til en lege og hyggesession i det østjyske. Min kalender siger at jeg har tid næste week-end og derefter igen den 25. sep. og frem derfra.
   Marianne står gerne model inde i boxen så der behøves ingen lodtrækning :)

Skriv et svar