Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Månedens billede, Maj 2010

Månedens billede, Maj 2010

1. juni 2010 · by Jesper · Månedens billede
Månedens billede, Maj 2010

Det har været en skod måned. En enkelt tur rundt i den nye Arla bygning og en lille tur rundt i haven i går. Det er sådan cirka hvad jeg har fået fotograferet i maj måned. Denne måneds billede er heller ikke noget særligt. Det er det bed det er taget i til gengæld. Vi har et 7-8 meter langt bed langs indkørslen der er fyldt med disse blomstrende anemonefætre. Det er sgu smukt! Hér taget i den smukke gyldne aftensol vi har for tiden.

4 Responses to “Månedens billede, Maj 2010”

  1. Mmmhhh. Dejligt. Forår. Jeg synes det er en virkelig god eksponering, og dejligt at du har ladet lyset fremstå så varmt!

    • Takker Mads-Peter. Måske lige en anelse for gult men lyset er fantastisk lige der ved 21.00 tiden og det ville jeg gerne fremhæve.

  2. Har nu svært ved at se hvorfor du netop syntes dette billed er det bedste, nå man ser på det fede billed du har taget aF ARLA kontoret.

Skriv et svar