Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Månedens billede, Juni 2010

Månedens billede, Juni 2010

29. juni 2010 · by Jesper · Månedens billede
Månedens billede, Juni 2010

Så er det blevet tid for månedens billede igen. Tiden går stærkt. Denne gang har jeg dog fået taget nogen flere billeder, end de foregående måneder. Desværre havde jeg ikke rigtig tid til, at fotografere da jeg var i München. Indlæggets topbanner er dog derfra. Alle disse mennesker, samt en masse flere som man ikke kan se, står i kø for at forudbestille den nye iPhone 4. Det er jo lidt sjovt at tænke på, at der står et par hundrede mennesker som alle synes de lige pt. har en skodtelefon!

Nå, men månedens billede. Jeg har 2. Jeg kan ikke rigtig vælge. Det ene er skrotbilledet fra Horsens Havn som jeg synes er rigtig godt. Der er knald på farverne, det er kaos som er fremstillet enkelt og grafisk, næsten uden dybde. Fladt i flere betydninger.

Det andet er fra søndagens foto101 møde. Jeg ved ikke helt hvorfor jeg har valgt det. Det var bare en hyggelig dag og et af de bedre skud, i en genre som jeg jo ikke plejer at begå mig i. Modellen er Charlotte Holck.

5 Responses to “Månedens billede, Juni 2010”

 1. Hej Jesper,

  Der er en god dynamik i portrættet. Det er fedt! Men jeg synes ikke så godt om soft focus-looket. Det er nok mest en smagssag, men jeg synes den gør billedet lidt ordinært eller retoucheret ud og fratager for mit vedkommende også fokus for den fede komposition.

  Jeg synes dit foto af bilskrotten er helt vildt fedt. Det kunne sikkert se godt ud på væggen! :)

  Mvh
  Mads-Peter

  • Tak, Mads-Peter.
   Jeg har lige prøvet at lave en version uden soft focus og er nok tilbøjelig til at give dig ret. Billedet er taget med 85 mm på f/2 og det er egentlig ikke meget soft focus jeg har tilført, men det er rigtig at det giver et glow der ikke rigtig passer i stilen.

 2. Den dér røde oppe miderst ligner sgu Poloen i min carport :-)

 3. Hmmm!!
  Du er fræk som en slagterhund – og jeg der ellers havde fortrængt det tag! ;-)

Skriv et svar