Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 540EZ

540EZ

12. juni 2010 · by Jesper · Grej
540EZ

Nå – så kom den ene del af mit nye legetøj. Den andel del, skulle efter sigende blive afsendt på mandag. Den har meget begrænsede anvendelsesmuligheder hvis man ikke har 2 flash så derfor blev jeg nødt til at se mig om efter en ekstra. Jeg har i forvejen en Canon 580EX II, men den koster lige omkring 3500,- og jeg har desværre ikke rigtig råd til, at købe en masse af dem. En 540EZ er en gammel svend, der er lavet til analoge kameraer. Der er omtrent lige så meget power i den som i en 580EX, byggekvaliteten er god, den er nem at indstille, den kan vinkles som en 580EX’er og virker i det hele taget som et godt stykke værktøj. Og så kostede den kun 500,- kroner.

Er der minusser? Ja der er minusser. Den kan kun bruges manuelt på et digitalkamera. Den lader langsommere end 580’eren, den har den der gammeldags irriterende hyletone når den lader og så står den og ”snakker” når den er tændt. Da jeg alligevel bruger radiotriggere, der ikke understøtter e-ttl, har det ingen praktisk betydning, at den kun kan køres manuelt og de andre minusser betragter jeg som ubetydelige. Så jeg tror på et godt samarbejde mellem mig, 580 og 540.

Skriv et svar