Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Liv
3. maj 2010 · by Jesper · Diverse

Ja, der har ikke været meget liv på bloggen den sidste tid. Jeg ved ikke helt hvorfor, men jeg får ikke rigtig taget nogle billeder. Det har nok noget med forår og havearbejde at gøre og så har der bare været andre ting der skulle laves i week-enderne. Jeg har f.eks. været til konfirmation i lørdags hvor jeg dog havde kameraet med.

Lige efter den kirkelige handling skulle jeg tage et gruppebillede af gæsterne. Det er ikke så nemt at fange og fastholde folks opmærksomhed og ramme et øjeblik hvor alle ser nogenlunde normale, naturlige og glade ud. Det hjælper med lidt fis og ballade. Der er kun 4 sekunder mellem disse to billeder men der er meget mere liv i billede to. Én af gæsterne påpegede, at jeg jo ikke selv ville være med på gruppebilledet, hvilket fik mig til at skyde mig selv med flash direkte i ansigtet. Jeg synes tydeligt det kan ses, at der er sket noget mellem de to billeder.

Skriv et svar