Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Arla

Arla

15. maj 2010 · by Jesper · Diverse
Arla

Vi har på min arbejdsplads lavet 1000 m² transparent print til dekoration af Arlas nye hovedkvarter. Jeg har forestået produktions-forberedelsen og har i den forbindelse være derinde nogle gange. Sidste gang havde jeg taget kameraet med.

Sanne Lund fra Sahl Arkitekter har lavet grafikken til udsmykningen af de 1000 m² glas, der vender ud mod en kæmpe atrium gård og det ser rigtig rigtig godt ud. Men det var helt vildt svært at fotografere. Atriumgården er dækket af et stort glastag og der kommer virkelig meget lys ind. Det får gangene, og især hjørnerne, til at virke mørke og det var slet ikke nemt at få en bare nogenlunde korrekt og velafbalanceret eksponering. Og så alle reflekserne. Og reflekserne af reflekserne.

På et tidspunkt skal vi have en professionel fotograf derud for at tage billeder til en case brochure. Jeg er spændt på hvordan han griber sagen an, og vil gerne give min venstre fod, eller i hvert fald en feriedag, for at være til stede. Måske jeg kan få en assistenttjans?

UPDATE.
Her kan du se en video om projektet.

httpv://www.youtube.com/watch?v=KoKDmMdsQH0

6 Responses to “Arla”

 1. Ved sku ikke brormand, syntes sku du er sluppet rimelig(skulle jo heller ik komme til at rose dig)godt fra det…. :o)

 2. Hvad med printet, hvor skal det sidde?

 3. He-he, tak for rosen, Anders. ;-)
  Ja – hvor er printet. Det bliver jo netop fotografens helt store udfordring. At vise helheden og samtidig fremhæve vores print. På disse billeder er der allerede monteret 600 m². De sidder på faste glasvægge ind til mødelokaler samt på en masse skydedøre/vægge ind til de store kontorarealer. Klik billederne op i stort – så skal du nok få øje på dem.

 4. Ja gamle det havde jeg godt luret men.. Havde læst det som du havde været ude og tage billeder inden i havde afleveret projektet…Så jeg troede at billederne var fra opstartsfasen hvor du var ude og se på locationerne, sorry my mistake

 5. Hey Jesper

  Jeg synes også at du har fået nogle rigtig gode skud – jeg kan især godt lide det store. Det ser sgu fedt ud med lys og skygger. Det kunne jeg sagtens se som et ‘månedens billede’ :-)

  jakobbo

  • Hej Jakobbo og mange tak for kommentaren.
   Det bliver vist et meget specielt arbejdsmiljø de får derinde med det meget kraftige lys og meget markante skygger. Printet på vinduerne gør så, at lyset på kontorerne bliver grønt, blåt, gult og rødt i én stor pærevælling. Det kræver nok lidt tilvænning. Man må håbe at marketingafdelingen bor et andet sted, for det bliver umuligt at vurdere farver i sådanne omgivelser :-)

   Og ja – de der anemoner burde nok ikke være månedens billede :)

Skriv et svar