Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Kong Vinter

Kong Vinter

7. marts 2010 · by Jesper · Diverse, Natur

Så har jeg afleveret mine 2 billeder til Fotozites temakonkurrence Kong Vinter. Det har været 10 uger med optimale betingelser, men også 10 uger med det laveste antal uploads fra medlemmerne til Fotozite, i hele min medlemstid. Det er nok en skidt idé, at køre en konkurrence med årstidstema over så lang en periode. De fleste vil nok være tilbøjelige til, at gemme deres skud i tilfælde af, at man ikke får taget nogle der er bedre og da de fleste af os er udendørsfotograferer, har det jo været ret svært ikke at have vinter med på billederne.

Jeg dur ikke rigtig til, at gemme mine billeder så de 2 jeg deltager med er nok ikke de bedste fra perioden. Det ene har jeg haft udvalgt længe, men det andet tog jeg først i går. Det er lidt befriende, at have afleveret for det vil nok give en lidt mere fri fotografering, hvor man har bedre øje for andre motiver.

—-

Skriv et svar