Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Kong Vinter 2

Kong Vinter 2

19. marts 2010 · by Jesper · Konkurrence

Så er Kong Vinter konkurrencen på FotoZite slut. Vi har haft mulighed for at stemme i en lille uges tid på de 24 indsendte billeder, så de er blevet gransket en del gange. De deltagende billeder spænder fra, at være rigtig gode til jævnt kedelige. Jeg deltog med disse to billeder:


C
anyon.


K
ongestubbe.

Det første er taget på Alrø. Jeg kan lide de kølige farver, de skarpe konturer, den grumsede kløft og jeg synes det giver en spændende oplevelse, at man ikke rigtig kan fornemme størrelsesforholdet. Er kløften meter dyb eller blot ganske få cm?

Det næste er taget lige her neden for byen, en dag vi var ude at gå en tur. Jeg er ret vild med dets grafiske udtryk og billedet bæres i høj grad af traktorsporene der leder op i billedet til de fine bløde konturer i landskabet.

Jeg er egentlig rigtig godt tilfreds med begge billeder, men de var desværre ikke gode nok til at vinde :-(

Vinderen blev Peter Ankerstjerne med dette billede. Det fik også min stemme så det kan jeg jo kun være tilfreds med og herfra skal der lyde et stort tillykke til Peter. Det er et meget smukt billede.

3 Responses to “Kong Vinter 2”

  1. Hej Jesper – Hvad har de dog tænkt på de dommere ??? Billedet med stubmarken er faneme da godt !!! Rigtig godt endda :o)) Ja ok vinderbilledet med ænderne er da også helt iorden.

  2. Ja, Jesper, virkelig godt billede med stubbene! Det ser rigtig godt ud!

  3. Hæ-hæ, ja de er nogle værre amatørnissestemmere. Og det er jo rigtig trælst, at de ikke har en snus sans for fotokunst, når man nu udelukkende deltager for at vinde :-)
    Tak for jeres kommentar, i sande kunstkendere. :-o

Skriv et svar