Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Fanø

Fanø

16. marts 2010 · by Jesper · Diverse

Vi har været til fest på Fanø. På hjemvejen var vi lige ude at kigge på det utal af bunkere der ligger på nordenden af øen. Alt i alt fik jeg taget omkring 150 fest- og naturfotos og ingen kommer i nærheden af, at være rigtig gode. Kombinationen af alkohol og foto er vist ikke så god!

Mens vi gik rundt i klitterne og fotograferede omkring bunkerne kunne vi pludselig se 3 politibiler nede hvor vi parkerede. Der var vist noget med noget parkering forbudt og måske var den vej vi kørte på slet ingen vej – den føltes i hvertfald ikke sådan. Og måske skal der vitterlig 3 politibiler til for at give en parkeringsbøde på Fanø?

Da vi gik ned for at finde ud af hvad der var galt, stak de af. Suspekt!

2 Responses to “Fanø”

  1. okay, hvad skete der lige for himlen der brormand, sådan ser den sku ikke ud på mine billeder….????

Skriv et svar