Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Aros

Aros

11. marts 2010 · by Jesper · Diverse

Vi var en tur på Aros i går. Ikke for at se nogen specifik udstilling, men egentlig mest fordi vi skulle købe en gave i deres shop. Tilfældigvis kører Jacob Holdts udstilling ”Tro, håb og kærlighed” derinde. Den fik jeg ikke set. Nede i auditoriet viser de hans film ”Hvordan det siden gik med mine venner, som jeg fotograferede i Amerikanske Billeder” og efter at have set den kunne vi ikke rigtig kapere mere. Det er skrappe sager. Jacob Holdt er ikke nogen teknisk dygtig fotograf, men kombinationen af billederne og hans eminente fortællerevner giver en meget stærk cocktail. I forbindelse med udstillingen holder han 3 foredrag på Aros. De 2 er udsolgt men jeg håber at få billet til det sidste.

Nå, men ingen tur på Aros uden, at have kameraet med. Man må fotografere uden for gallerierne og der er masser af linier og skygger at boltre sig med. Det er vist sådan et sted, man aldrig rigtig bliver færdig med.

2 Responses to “Aros”

 1. Du kan bestemt glæde dig, hvis du er så heldig at få tilkæmpet dig en billet. Så udstillingen og show på lousiana, købte også bogen.
  I min skoletid var vi inde at se Amerikanske billeder, jeg husker det som var det i går. Ikke mange andre (hvis nogen overhovedet) formår at beskrive disse menneskers liv med respekt og nærvær.
  Btw. Hammer godt, det nederste der. Du har godt nok fået taget nogle billeder her på det sidste. (bliver helt flov over ikke at ha’ ret meget på de sidste måneders kort :0) Nå, det er jo nok min egen fejl…

  • Øv – også udsolgt! Må vist lede efter en turplan og se hvor han ellers kommer.
   Jeg så også hans show engang for længe siden da jeg gik på efterskole. Det var dengang en atomkrig lød som en sandsynlig dødsårsag og jeg husker tydeligt vores modløshed over at opdage, at den ene side af konflikten ikke var meget mere tiltalende end den anden. Pest eller kolera.

   Ja, jeg har fået taget en del billeder i år. Det var jo også mit nytårsforsæt, og indtil nu går det jo meget godt med at holde det :)
   Nu tager jeg et smut til Fanø, så jeg håber der kommer et par mere på bloggen på mandag.

Skriv et svar