Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Vidvinkel

Vidvinkel

7. februar 2010 · by Jesper · Fototur, Natur

Jeg har genopdaget min vidvinkel. Jeg tror måske det skyldes dette billede. Der er altså en fed effekt i sådan en 14 mm. (omregnet til 35 mm). Min Canon EF-S 10-22 mm er så godt nok kun 16 mm omregnet, men det er nu heller ikke så ringe.

De sidste to gange jeg har været ude med kameraet, har jeg kun brugt vidvinklen. Af én og anden grund medfører det, at jeg kommer til at ligge fladt udstrakt på maven og det bliver man temmelig kold af, på denne tid af året.

Jeg synes dette blev dagens bedste billede. Taget på isen ved dæmningen til Alrø.


10 mm, 1/160 sek. f/10, ISO 200


2 Responses to “Vidvinkel”

  1. Ingen tvivl om at vidvinkel styrer for vildt. Der er bare nogle motiver som vinder mange skolængder ved udnyttelse af hvad et sådan glas formår. Efter at ha’ købt mit cam nr 2 hænger 7-14 mm sådan set altid fast på det ene.
    Mht. det med dine gentagne maveplaskere kan jeg foreslå E3 (en drejelig skærm er en ganske god ting i sådanne situationer :0)

    • Hæ – ja, og en E3 med en 7-14 mm koster jo nærmest ingenting … jeg tror jeg nøjes med en varmere flyverdragt eller en vinkelsøger :)

      Men rigtigt – vidvinkel er fedt. Det kræver lidt tilvænning at styre det store billedfelt med hensyn til eksponering, men også at undgå at få sine egne skosnuder med i billedet. Måske er det derfor jeg gerne ender med at ligge ned :)

Skriv et svar