Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Golfbanen igen

Golfbanen igen

21. februar 2010 · by Jesper · Fototur
Golfbanen igen

Solen var fremme i dag. Kastede lange flotte skygger og gav landskabet fylde og karakter. Alle de små fine bugtninger i landskabet omkring Odder Golfbane kom frem, og det var et helt andet syn end sidste week-end, hvor det var gråvejr. Jeg ved ikke rigtig om jeg synes billederne bliver bedre i solskin, men jeg synes i hvert fald, at fornøjelsen og oplevelsen af naturen er større.

2 Responses to “Golfbanen igen”

 1. Hej Jesper,

  Jeg synes det er et par fede billeder. Sollyset giver sneen en virkelig fed struktur i billederne. Jeg kan rigtig godt lide mønsteret i sneen på billede 2, men jeg er ret pjattet med kompositionen i billede 1. Det ser god ud. Godt arbejde i Lightroom!

  • Mange tak, Mads-Peter.
   Jeg er også selv meget tilfreds med disse 2 billeder og den sneskrænt var helt fantastisk flot.
   Jeg må nu tilstå, at jeg ikke er i stand til at fremhæve kontrasten så meget i Lightroom som på disse billeder, så de har været en tur gennem Tonal Contrast fra Nik Software.

Skriv et svar