Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /customers/f/f/9/vuudhouse.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php on line 571 Danmarks indsamlingen

Danmarks indsamlingen

31. januar 2010 · by Jesper · Diverse

top

130,6 millioner kroner blev der samlet ind til Afrikas kvinder og det katastroferamte Haiti. Jeg synes vi danskere har sat et flot aftryk på verdenskortet og vist, at når det rigtig gælder, så er der ingen slinger i valsen. Godt gået Danmark.

Dagens billedhøst er fra en lille køretur i lokalområdet.

aftryk

_MG_5900-Edit

4 Responses to “Danmarks indsamlingen”

  1. Ja, man må i den grad sige at det er flot gået af et land der siges at være i pengenød. Dejligt at så mange har viljen til at dele. Og et par lækre ‘bløde’ snebilleder, for øvrigt :0)

  2. Det er to KANON billeder Jesper. Teknisk ikke til at sætte en finger på, men du fortæller mig osse en historie. Sætter i hvert fald mine tanker i gang.
    Fortæl hvad du har gjort med “det hvide” der forsvinder ud i uendeligheden i “bakkebilledet”??

Skriv et svar